SWISS FILMS

SWISS FILMS

Claude Luyet

Biography

Born in 1948 in Geneva, Switzerland. Trained as a graphic designer. Founded Studio GDS. Since 1973 works as independent filmmaker.

Né en 1948 à Genève (Suisse). Formation de graphiste. Fondation du Studio GDS. Depuis 1973 réalisateur indépendant.

 

Filmography

As director:

  • 2007 Animatou
  • 2004 Rush
  • 1994 Robert Creep
  • 1992 Le carré de lumière
  • 1987 Academy Leader Variations
  • 1986 Question d'optique
  • 1977 Marché noir
  • 1973 Ricochet – (16mm Kopie auf Trickfilmrolle 2 Nr. 296A)
  • 1970 Patchwork

Back